Regn

Nu sitter vi i uterummet och lyssnar hur regnat smattrar mot taket. Det har regnat precis hela dagen. Trotsade regnet en stund på dagen och tog på oss regnkläder och gick ut en stund. Pascal var väl inte överförtjust i vädret utan ville hellre gå in i garaget och greja.





Imorgon åker vi på liten minisemester till Sunne och hälsar på mina föräldrar i deras sommarhus. Ska bli härligt att komma bort några dagar.  Hoppas bara inte vädret bestämmer sig för att vara ösregn hela dagarna.


Nossebro marknad

Igår var jag, Eric och Pascal en sväng på Nossebro marknad. Jag hade aldrig varit där så det var kul att se hur det var, med tanke på att det är en del som pratar om denna marknad. Det var helt okej, fast väldigt mycket folk. Vi var inte där förrän strax efter kl 11 och då började folk att åka hem. Så vi fick parkering på bästa platsen!
När man väl kommit in på marknaden så var många av stånden likadana. Det var mycket påsar, köksredskap och andra småsaker. Vi köpte 5 smörknivar för 20 kr och tre påsar med bröd. Sedan kände vi oss nöjda med marknaden och gick och satte oss på en Pizzeria i Nossebro som hade okej pizzor.

När vi kom hem så var vi lite sega för vi hade inte sovit så många timmar på natten. Pascal var tydligen pigg och ville bara leka och busa i sängen. Men vi fick slummrat till en liten stund och det var rätt skönt. Senare på eftermiddagen åkte vi ned till stan och bytte in gastuben till Sodastreamern. Sedan blev det Maxi och storhandling.
På kvällen var det tänkt att vi skulle grilla men klockan blev så mycket och vi var inte speciellt hungriga så vi gjorde några mackor med kräftstjärtar på istället. Mycket godare :)



Nu sover Pascal och jag tänkte passa på att röja lite här hemma. Eric är nere på jobbet en liten stund. Det är ju inget vidasre väder precis. Läste på Aftonbladet att det ska regna upp till 50mm regn idag. Tråkigt att det regnar så mycket för man kan inte göra något alls ute.


En liten tur

Det blev en liten tur på ca 7 mil nu ikväll på motorcykeln. Åkte till Lerum och tittade. Tänk vad allt ser annorlunda ut jämfört med hur man minns att det var för ca 5 år sedan. Fastän bygnaderna och allt ser likadant ut så upplever man det på ett annat sätt. Å^kte förbi mina gamla ridvägar och det var inte alls samma känsla som då.

Tog en sväng till Gråbo också för en blixtvisit hemma hos Pia & Jörgen. Jörgen gjorde mig sällskap på sin mc hem. Jag fick även provköra hans lilla pärla. Kändes lite ovant att köra en annan hoj än min. Denna kändes mycket mindre att köra och styret kändes så smalt jmf med mitt. Fast man vänjer sig snabbt. Redan vid Willys kändes det bekvämt.

Nu ska vi krypa ned i sängen och äta lite vattenmelon. Imorgon ska vi till Nossebro marknad. Hoppas att vi lyckas komma iväg inte allt för sent.

Godnatt och sov så gott!


Latmask

Varmt och härligt ute idag! Fast vi har mest varit inne. Jag har haft lite slappardag här hemma medan Pascal sovit. Är lite trött och seg efter jobbnatten. Var hemma hyffsat i tid, vid 01.30 ungefär. Då hade Eric gjort två goda mackor med kräftstjärtar och en komm te till mig :) Då är det roligt att komma hem efter en kvälls arbete. Har inte gjort så mycket vettigt idag alls förutom att bäddat rent i sängarna och tvättat en maskin tvätt. Sedan åkte vi ned på stan en sväng. Eric och jag tog en glass på torget när han hade stängt affären. Man måste ju visa sig ute lite :)

Jo, en av annonserna på Blocket har gett resultat. Barnbordet och storlana har blivit sålda. Var en tjej här för ett par timmar sedan och köpte det. Skönt att bli av med en sak i alla fall.

Nu är Eric iväg en sväng på MC´n och jag lagar lite mat. Blir torsk i ugn och färskpotatis. Senare ikväll blir det jag som ska ut och rejsa lite :)


Hej

Nu sitter jag på Taxi och väntar på körningar. Har varit rätt så lugnt än så länge. Har varit en tur uppe på Landvetter tidigare under kvällen.
Innan jag började jobba så köpte jag mig en sallad på Smörgåsspecialisten. Jag kan verkligen rekommendera en sallad med bulgur, kyckling och fetaost. Den är otroligt god och man blir verkligen mätt av den. Dessutom så känner man sig väldigt nyttig efter att ha ätit en sallad istället för en flötig pizza.


Lite manikyr/pedikyr

Medan Pascal har sovit så har jag ägnat en liten stund åt mig själv. Det har blivit massor med kaffedrickande och målat både naglarna och tånaglarna. Det blev dessa två fina färger. Det rosa på fötterna och det vita på händerna.



Tjusiga färger va? Måste ju vara fin när jag ska jobba ikväll :)


Måndag

Så underbart att det inte regnar idag! Då kanske man kan passa på att vara ute lite. Jag håller på att tvätta en manskin med tvätt, så om det blir uppehåll så tänkte jag hänga den ute.

Borde kanske passa på att putsa fönstrerna, eller i alla fall några av dem (de som syns mest, haha) GGör så många jag hinner/orkar. Måste bara leta upp fönsterputsmaskinen först. Hoppas jag inte hittar den, haha.

Jag funderar lite på vad man kan hitta på för kul i sommar. Känns som sommaren snart är över och vi har inte gjort något annat än varit hemma. Skönt det också i och för sig, men hade varit kul att komma iväg någonstans. Går ju hemma hela dagarna ändå.... Någon som har lite tips på saker man kan hitta på?
 Blir väl att vi åker upp till mina föräldrars stuga i Sunne några dagar. Synd bara att det är 30 mil dit, så det blir mycket bilåkande för att bara stanna två nätter. Jag hade gärna stannat 3 nätter i alla fall, men Eric tycker han blir så rastlös... Får försöka övertala honom, så onödigt att åka en massa och bara vara där så kort tid.

Nu ska jag se vad min lille buspojke gör för något.


Rosa skinnställ

Underbart att kvällen kom till slut, och all LUGN OCH RO. Nu sitter jag med fötterna i ett fotbad och ska ha lite pedikyr. Skönt att ta hand om sig själv lite också. Sitter och surfar och letar efter rosa skinnställ. Ville först inte ha ett helt ställ som inte går att dela, men nu börjar jag tänka om lite. Det kanske inte är så dumt med ett helt ställ ändå? Och dessutom är det ju ur-läckert eller hur?



Ska fundera på detta nu i några dagar, det är ju rätt mycket pengar det handlar om så jag vill inte gärna köpa fel heller... Sen så är det ju kruxet med storlekar också...

Är så sugen på att åka motorcykel nu men det har regnat precis  hela dagen och det verkar inte bli något uppehåll alls. Så det får vänta till en annan dag.


Pissväder

Gud vilket otroligt tråkigt väder det är ute!. Man kan ju inte ens gå till brevlådan utan att bli genomblöt. Det har ösregnat precis hela dagen. Funderar på vad man kan hitta på för att få dagen att gå? Kan inte ens gå till lekplatsen med min lille prins :(



Pascal sover lite middag nu. Han somnade precis. Så nu är det lugnt och skönt här hemma. Eric har åkt till sin lillebrors nya hus och ska titta lite. Dom har köpt ett renoveringsobjekt så det är ganska mycket att göra. Fast kul att renovera lite för då får man det precis som man vill ha det.

Jag borde nog passa på att göra ett litet röj här hemma.
Jo just det, soffan igår... Han som kom och tittade på den ville inte köpa den eftersom han tyckte att bäddmåttet blev för litet. Idag kommer det eventuellet en tjej och tittar på en byrå. Hoppas den blir såld i alla fall, alltid något :)

 


Tröttis

Jag har inte riktigt fått sova ut så länge som jag hade önskat. Blev väckt efter ca 4 timmars sömn och kunde inte sova mer då. Så ikväll är jag nog en trött tjej. Natten igår var lugn på jobbet. Fast allt händer ju alltid det sista så man kan ju aldrig gå hem tidigare. Pink hade spelat i Göteborg så det var en hel del folk med tågen som skulle hem. Själv var jag hemma vid 5-tiden och det var ljust ute när jag gick och lade mig.

Nu väntar jag på att det ska komma några och titta på bäddsoffan som ligger ute på annons. Hoppas att dom köper den för då kan vi snart börja göra iordning i Pascals rum. Det får bli nästa projekt efter att friggeboden är färdig. Eric är ute och grejar i den nu.


Fredag

Nu ska jag snart åka och jobba. Tror att det blir ganska lugnt på jobbet idag eftersom det inte är så många ställen öppna ikväll.

Igår var vi på Åkanten och åt. Jag tog kyckling Afrikana precis osm förra gånen. Maten är verkligen kanon där och mycket mat får man också. Synd bara att det är ltie si sådär med servicen... Beställer saker och får in fel m.m, ingen direkt ordning. Men som sagt, maten är bra. Vi kom hem vid 21.30 ungefär. Satt uppe ich pratade ett tag innan vi gick och lade oss i sängen och åt vattenmelon och tittade på filmen "Kocken".

Idag har vi varit på stan. Var på banken en sväng och sedan har vi varit och ätit lunc på pizzerian vid stationen. Proppmätt blev jag och är fortfarande jättemätt.

Nu ska jag byta om till mina taxikläder och sedan ska jag åka iväg. Det var ett tag sedan jag jobbade nu så det ska bli kul att jobba lite igen.


Pascal kör lite med sin radiostyrda bil:


Godnatt!

Ikväll har vi varit på Åkanten och ätit middag med Erics föräldrar. Nu ska vi gå och lägga oss så jag får skriva mer imorgon. Ska skära upp lite vattenmelon som vi ska äta i sängen. Mysigt :)


Torsdag

Igår fick jag gjort en hel del som hängt över mig det sista. Satt ut en del grejer på annons på Blocket. bäddsoffan, lite barnmöbler, min mc-jacka.  Har även tvättat jackan så den ska vara ren och fräsh för nästa. Hoppas bara sakerna blir sålda snabbt nu så jag kan sätta igång med Pascals rum på allvar.

Igår var Erics pappa här nästan hela dagen och hjälper oss med att äntligen få färdigt våran friggebod. Han kom precis hit nu med så Eric får hjälp idag också. Ska bli skönt att få den färdig snart så man kan få udan ltie saker från garaget.

Pascal upptäckte hur kul det var att springa fram och tillbaka i vattenspridaren



Såhär blöt blev man efter 20 min i vattenspridaren:



Idag är det lite halvkasst väder, tror det har regnat hela natten. Fast det behövde komma lite regn. Vi har gödslat gräsmattan med några små korn som ska ta bort ogräs och blommor från gräsmattan så det var bra att det regnade lite nu.
Jag måste åka och handla en sväng i alla fall. Sen så får jag ju serva mina arbetare med lite lunch och fika också. :)


Krossade drömmar

Det verkar som jag får ge upp drömmen om en rosa skinnjacka. Dom hade ingen på Bike i Trollhättan heller. Jag fick i alla fall provat lite olika skinnställ och kläder. Kom fram till att skinställ nog inte är något för mig. Det är jättetungt och krångligt att få på sig. Så antingen har jag samma kläder som jag har nu eller så kanske jag köper några andra. De kläderna jag har nu är lite för stora för mig egentligen. Får tänka på saken.

Nu kommer Eric snart hem och han ska köpa med sig mat från Milano. Det blir räkrulle med fetaost för min del. Gott! Sedan blir det en tur på motorcykeln för min del. Undrar bara vart man ska åka??


Rosa MC-jacka

Vilken underbar dag att vakna till! Solen skiner och allt känns perfekt! Fast jag är på jakt efter en sak... Har letat ihäl mig på både svenska och utlänska internetsidor efter en rosa MC-jacka i skinn. Det finns ett par som jag tycker är snygga, men givetvis finns de inte i min storlek. Är på jakt efter en XS eller liten S men det finns bara M och större. Typiskt! Jag som så gärna hade velat ha en rosa, hur fräckt är inte det liksom???



Pascal tyckte sin blåa ponny var rolig. Han skrattade massor när han satt och guppade på den. Jag köpte den på www.lekmer.se opch betalade 199 kr för den. Som jag skrev i tidigare inlägg så fanns den även i rosa. Men när jag såg förpackningen som den låg i så såg jag att det fanns massor med olika djur. Men på www.lekmer.se fanns bara ponny.

Om någon undrar över receptet på laxgrytan så tänker jag inte avslöja det... För då tror ni bara att jag fuskar med all mat ;) Nädå, här kommer det!

Köp en färdig matlagningsgrädde med smaken i locket. (Arla Skagenpanna) Finns i kyldisken på typ Maxi och Willys.

Stek ca 3 laxbitar i tärningar. Krydda med lite citronpeppar.  Häll på grädden och smaken, låt koka några min och tillsätt sedan skalade och tinade räkor så mkt som du vill ha. Låt bara räkorna och grytan bli varm. Koka inte för då blir räkorna sega.
Servera med ris eller fullkornspasta.

Detta brukar bli lagom till 2 persomer och ett litet barn. Står 4 pers på gräddpaketet, men det räcker det INTE till. Då får man vara väldigt liten i matel alla fyra i så fall.

Nu när jag druckit upp mitt kaffe funderar jag på att åka till Bike i Trollhättan och kika lite. Behöver köpa ett nytt ryggskydd för mitt är alldeles för stort! Sedan kan det vara bra att prova lite storlekar på skinnställ också.

Vad ska ni andra hitta på idag då?


Hej igen :)

Jag har visst varit lite lat med bloggandet de senaste dagarna. Man får ju passa på att vara ute när tillfälle ges.

Idag har vi inte gjort många knop här hemma. Vi försov oss ända till 10.30 så Eric fick skynda iväg till jobbet. Jag och Pascal tog det lugnt, åt frukost i lugn och ro. Sedan åkte vi till Ica Supermarket och hämtade ut lite paket.
Jag hade ju beställt den där soldräkten till Pascal, en långärmad tröja och ett par shorts. Dom var verkligen jättefina. 99 kr för både tröja och byxor, det tyckte jag var billigt. Kunde inte låta bli att beställa en blå ponny till Pascal också. Så när Eric kommer hem sedan så får han pumpa upp den ute i garaget.

Den fanns i rosa också men jag beställde den i blått såklart. Även om den rosa var gulligare. Hoppas att han tycker den är rolig, ska bli kul att se sedan.

Efter vi hade hämtat paketen åkte vi till Emmelie en sväng och hälsade på. Jag skulle lämna några hudvårdsprodukter som hon hade köpt av mig från Oriflame. Det var första gången jag var hemma hos henne så det var kul att se hur dom bodde i den nya huset. Jag tyckte det var jättefint och väldigt mysigt. GAnska lagom stort för en liten familj :) Sen så är ju Emmelie rätt bra på att få det mysigt också.

Nu äter jag lite gröt innan det är dags att börja laga lite barnmatsburkar. Lasagne hade jag tänkt göra idag. Till middag för mig och Eric blir det lax och räkgryta med ris och broccoli. Mums! 


Tips

Nu har vi dammsugit och plockat iordning i hela huset. Först en liten kort kaffepaus innan det ärdags att torka golven. Har hunnit med att bädda rent i ALLA sängar och tvättat en maskin tvätt. Känns som stora städ och tvättdagen idag. Men vad ska man annars hitta på när regnet bara öser ned? Skönt att slippa värmen för en dag.

Igår kväll sorterade jag in alla mina smycken i min nya sorteringslåda. Resultadet blev jättebra och nu är det så mycket lättare att hitta vilka smycken man ska ha på sig. Kan verkligen rekommendera detta. Köpte den på Clas Ohlson för under 50 kr.






Igår åkte jag en sväng med motorcykeln och hämtade ut mitt nya körkort. Jisses vilken bild säger jag bara.... Kände knappt igen mig själv. Kan man ta en ny bild tro? Vet inte om jag kan leva med denna i 10 år, haha.

Nä nu måste jag göra fördigt här hemma, lätt att sitta och slöa till!


Körkortet har kommit!

Igår var vi i Göteborg och Partille en sväng. Eric skulle köpa några datasaker och så var vi på jakt efter en bensinslang till den gamla grästrimmern. Sedan stannade vi till på Allum och åt lunc/middag på Max. Tycker dom har bättre mat än Mc Donalds. Och på Max så ingår alltid kaffe efter maten också. Känns som de har lite nyttigare alternativ än Mc Donalds också.
Hittade en smart sak på Clas Ohlson som jag köpte. En genomslinlig förvaringslåda med massor med fack. Perfekt att sortera mina smycken i så ser man precis vad man har. Lägger upp en bild senare så ni får se hur bra det blev :)

Idag kom det ett brev från posten. Ett REK. Mitt nya körkort hade redan kommit!!!! Jädrar det var snabbt jobbat. Trodde inte jag skulle få det förrän i mitten av nästa vecka. Så nu ska vi snart åka och hämta ut det, kul! Det var ju ett år sedan jag tog bilden till körkortet, så jag kommer inte ihåg hur det såg ut, spännande!!

Nu ska vi åka en sväng till stan och fixa lite saker.


Jobbig natt

Jag trodde aldrig min arbetsdag/natt skulle sluta i natt. Jag skulle egentligen ha slutat kl 01.00 men eftersom det var Onsdagsklubben på hotellet så räknade jag med att sluta lite efter kl 2. Men jag fick jobba ända till 04.00 och jag var helt slut. Hade ju varit uppe sedan kl 5 på morgonen så det var riktigt skönt sedan näår jag fick komma hem och krypa ned i sängen. Eric hade gjort goda räckmackor till mig men jag orkade tyvärr inte äta dem, bara stupade rätt i sängen. Så det blev räcksmörgås till frukost istället, lyxigt :)

För övrigt så gick det bra att jobba i natt, fast bägge halvljusen på Taxin lade av så det blev kolsvart framför bilen. Endast ett dimljus och helljus fungerade. Givetvis så hände detta precis när jag lämnade Landvetter flygplats och skulle hem med kunder i bilen till Alingsås. Men det gick bra ändå. Fick åka till Statoil och köpa lampor och byta dem.

Nu öser regnet ned. Vilken tur att jag inte hade min mc-uppkörning idag. Hade inte varit kul!!
Nu ska vi snart åka till Allum en sväng.


Polisnoja

Sitter på jobbet... Det blev en pizza för mig till middag idag. Tyckte jag var värd det nu efter allt slit. Det är rätt lugnt på jobbet, lagom mycket att göra.

Polisen hade nykterhetskontroll och körkortskontroll nu precis. Polisen vinkade förbi mig men jag fick total polisnoja så jag stannade ändå. Det var första gången jag blev stoppad sedan jag fick körkort för 8 år sedan. Tur att jag hade kortet med mig också för det brukar jag inte ha.... Kanske hade funkat med bara taxilegget??

Nä, nu får det bli lite kaffe tror jag.


YES YES YES!!!!!!

Jag klarade det! Nu har jag MC-kort!!!!! Är så himla glad, vilken lättnad! Shit vad grym jag är!
Nu kan jag släppa detta och slippa tänka på detta varje dag och slippa ha den där töntiga gula västen som det står ÖVNINGSKÖR på. Så nu väntar jag bara på att mitt nya körkort ska komma.

Var bara tvungen att åka en sväng direkt. Så det blev en tur till mina föräldrar i Lerum. Tänkte överraska dem, för dom visste inte att jag hade klarat det.



Åh jag är så otroligt glad!!!!!!!!!!! Det är värre med uppkörning än att föda barn ska ni veta.

Nu måste jag göra mig iordning för jag ska börja jobba kl 17.00. Känner inte för att jobba nu, men det blir nog bra bara jag kommer igång.


God morgon!

Idag är jag verkligen uppe tidigt.....

Ska bli en spännande dag!

Nu lite frukost och sedan ska jag iväg!!!


Pizzatime

Gissa vad det blev för mat idag!??!! Jo, det blev Pizza. Men inte från Milano utan från en pizzeria på Bolltorp i stället. Beställde kycklingpizza och bad om att få lite ost på men när ja gkom hem så fick jag se att det var massor med ost på. Trist, för pizzan var tyvärr inte så god på grund av det.

Tidigare på kvällen var Erics föräldrar här en sväng. Erics pappa skulle hjälpa oss med att mäta vad ovh hur mycket meterial vi behöver till insidan av friggeboden.

Gissa vad!? Våran TV fungerar igen. Så vi slipper skicka in den. När vi skulle packa det sista på tvn nu ikväll så provade Eric att byta kontakt på den och helt plötsligt så funkade den. Helt otroligt! Det var något fel med fästerna vi hade skruvat på bakom TV´n. Dom klämde antagligen för hårt. Nu sitter de lite lösare så hoppas den ska fungera.

Nu ska jag strax gå och lägga mig. Det kommer bli en låååååång dag imorgon!

Natti natti


Otur

Vilken otur jag har! Just den där timmen när jag har min mc-lektion så öppnar sig himlen. Det har inte regnat på många dagar och så kan den inte hålla tätt just när jag är ute och kör, illa! Fast det gick rätt bra att köra ändå.

Idag är jag barnvakt åt Pascals lilla kusin Ture för hans föräldrar skulle iväg på ett möte. Nu sover båda ettåringarna så det är lugnt och skönt här hemma.

Nu vankas det lite vattenmelon innan det är dags att hänga upp tvätten. Maskinen är snart klar.

Undrar vad man ska hitta på att laga för mat idag tro? Någon som har något middagstips?


Lite trött idag.

Jösses vad trött jag är!
Vi kommer ju aldrig i säng på kvällarna. Igår lade vi oss inte förrän vid 01.00. Då tittade vi färdigt på Wallanderfilmen "Vittnet". Den var helt okej men hade lite knepigt slut, man vi ju veta mer vad som händer. Har för mig att det var den sista Wallanderfilmen också, men är inte säker.

Jag hann i alla fall färdigt med bokföringen igår. Det gick snabbare än jag trodde, så det var skönt.

Nu ska jag snart ta på mig alla MC-kläder för jag ska ha körlektion vid kl 8. Ska bara dricka upp mitt kaffe, sedan bär det av.  Skönt att det inte är 30 grader varmt, än....

Hoppas ni får en bra tisdag!


Sen som vanligt

Shit. Jag missade nästan att momsen skulle vara inne idag. Min mamma ringde och påminde mig att det var IDAG den skulle vara inne. Både jag och Eric var säkra på att man fick en extra vecka på sig i Juli månad eftersom det är semestertider, men det var inte förrän nästa månad. Så nu sitter jag här med bokföringen igen i sista stund. Fast jag hade sorterat alla papper och satt in i pärmen så det är inte så mycket jobb kvar. Har ju 2 timmer till på mig nästan.

Nu ikväll har vi packat ned våra nya 55" LED TV som har gått sönder.... Så det blir till att skicka iväg den och få den lagad. Vilken pärs att packa den... Suck, varför kan inte bara saker och ting som man köper fungera så man slipper allt krångel???



Pascal låg och gosade i soffan medan vi packade den. Efter en kall och svalkande dusch så kunde han sova gott.



Nu måste jag fortsätta med bokföringen så jag blir färdig någon gång.


Hot hot hot



Satt ute lite på våran terass och försökte jobba lite på solbrännan. Men efter 10 minuter fick jag ge upp. Kroppen fullkomligt kokade och jag fick gå in och svalka mig. Så någon solbränna fick jag nog inte. Sådana här dagar ska man helst ligga på någon klippa ute vid havet.

Nu sitter Pascal vid bordet och äter vattenmelon, han älskar det! Tar det säkra före det osäkra och skyddar hans kläder ordentligt. Har ju lärt mig något från mitt misstag.



Nu tänkte vi åka ned en sväng på stan. Senare ikväll blir det grillning. Får ju passa på när vädret tillåter. Imorgon hade vädeguruerna visst lovat regn. Hoppas dom har fel.


Måndag

Försda dagen på veckan. Vad fort en helg går, helt ofattbart!
Efter ett par koppar kaffe så börjar jag piggna till. Vi började titta på den nya Wallanderfilmen "Vittnet". Tyckte den var ganska bra, men kunde inte hålla ögonen öppna efter ett tag för jag var så himla trött.
Idag har vi inga planer alls för dagen. Måste betala min räkning på uppkörninen för motorcykel, det börjar närma sig nu....



Vad ska ni andra göra en dag som denna??


Godnatt

Nu säger jag godnatt! Detta är vad vi ska gotta oss med i sängen



Vattenmelon, så himla gott!!!


Värmerekord!

Vilken hetta det har varit idag! Trodde jag skulle smälla av när jag gick ut genom dörren. Verkligen tur att vi har luftkonditionering inne. Utetemperaturen visade på 34.1 grader. Var tvungen att kolla en anna termometer också och den visade samma sak, helt otroligt! Man kan tro att vi vaknade upp i ett annat land.





Idag när vi hämtade Pascal hos mina föräldrar så blev vi bjudna på middag. Det var jättegott för jag var så hungrig. Hade inte ätit något på hela dagen så det var riktigt gott. Det blev stekt kyckling i bitar, tagliatelle, stekp paprika och annanas och sallad. Jättegott! Sedan till kaffet blev det en kaka som jag aldrig tidigare smakat med en botten av någon form av mandelmassa, sedan lite choklad och jordgubbar uppepå det. Gottigt!

Nu håller jag på att baka en mjuk pepparkaka. Den står i ugnen och är snart klar. Då ska vi sitta och fika och mysa i soffan lite innnan det blir läggdags för oss. Pascal gick precis och lade sig efter en avkylande dusch. Stackarn var alldeles svettig efter dagens hetta.

Nu ska jag kolla kakan i ugnen. Trevlig kväll på er!


Mangiamo

Idag är vi lite sega måste jag erkänna...

Kvällen igår var mycket trevlig. Vi var på Mangiamo och åt en kall buffé med kyckling och massor med frukt och vitlöksbröd. Till det blev det några glas rosé.  Det var väldigt lite folk på Mangiamo den kvällen. Lite tråkigt att inte fler väljer att gå ut i Alingsås, vi var nästan ensamma där. Fast det gjorde inte så mycket för vi var i gott sällskap.



Vi var väl hemma lite innan kl 02.00 men sedan satt vi och pratade i massor med timmar. Vi gick inte och lade oss förrän 05.30. Då lyste solen in genom persiennerna. Kändes lite skumt måste jag säga att gå och lägga sig när solen lyser. Det gav mig minnen om när jag jobbade natt och kom hem vid 7-8 på morgonen.



Nu längtar jag ihjäl mig efter min lilla Prins. Fick en bild på honom tidigare idag och det ser inte ut att gå någon nöd på honom


Party

Håret är plattat, naglarna är målade och snart dags att sminka mig. Ska bara hälla upp en KALL Bacardi Breezer. Sedan blir det Party!!!!




Saknar min lille gubbstrutt bara, men jag vet att han har det bra hos mormor & morfar. Dom skämmer nog bort honom :)


Lördag

Solen skiner och vi har precis ätit lite sen lunch.



Kesella & Funlight blev det för mig, och lite Pepsi Max. Det är otroligt varmt ute. Termometern visar på 29.7 grader i skuggan utanför oss. Tur att vi har luftkonditionering inne så att man kan gå in och svalka sig lite. Skönt att ha det svalt när man ska gå och lägga sig.

Igår var jag vi på stan en liten sväng. Var inne på Smultronstället och såg att dom hade 50 % rabatt på väldigt mycket. Hittade såklart några små kläder till Pascal som jag bara var tvungen att köpa. En skjorta, trekvartsbyxor och några andra små plagg som naturligtvis är nödvändiga... Hittade även ett par supersnygga sko0r till mig som jag också köpte.  För skor kan man ju aldrig få för mycket av, inte sant???

Senare på kvällen igår kom mina föräldrar hit och grillade med oss. Vi grillade fläskfilé, kycklingfilé och kycklingklubbor. Till det var det kokt färskpotatis och några olika kalla såser plue en sallad. Til efterrätt blev det jordgubbar, glass och grädde. Det kallar jag sommarmat!

När mamma och pappa åkt hem så satt vi i uterummet och pratade, bara jag och Eric änta fram till klockan 02.30. Tiden bara försvann och när vi insåg att klockan var så mycket så var det bara att gå in och lägga sig. Underbart att ha en sambo som man kan sitta och prata med i flera timmar utan att det blir långtråkigt. Vi har alltid massor att prata om och diskutera.

Nu ska vi snart åka till Stenkullen och lämna Pascal hos mina föräldrar. Han ska sova där inatt för vi ska ut på lite galej. En bekant till oss som fyller 40 år, så det ska vara en överraskningsfest för honom på en restaurang här i Alingsås. Ska bli kul! Kanske kan ha mina nya skor också :)

Nu måste vi sätta fart och packa ihop allt för jag tror vi skulle vara där redan vid kl. 18

Ha en trevlig kväll!



Brooken Door

Hoppas inte ni har missat denna underbara låt! Å så bjuder den ju på lite ögongodis också :)



Sitter och väntar på att Pascal ska vakna så vi kan åka och handla. Har gjort ett litet röj här hemma, tvättat och bäddat rent i sängarna. Så nu är det fräsht här igen :)

Åh så gott det är med kaffe. Kan nog inte klara mig utan det. På mitt jobb har dom köpt in en nästan likadan kaffemaskin som vi har här hemma. Så nu är det ännu godare att sörpla kaffe på jobbet. Nästan lite lyxigt.


God morgon!

God morgon på er!
Jag fick sluta hyffsat i tid i natt. Var hemma strax efter 01.30 så det var skönt. Har vart en bra kväll, lagom att göra. Hade en körning mitt ute i skogen. Det gick knappt att komma fram med bilen. Branta backar och en otroligt dålig/gropig grusväg som senare övergick i någon form av stig... Jag är glad att jag kom hem igen :)




Nu är Eric iväg och klipper sig. Sedan när han kommer hem så blir det lite frukost.
Senare ikväll så kommer mina föräldrar hit på grillning så jag tänkte åka och handla lite senare.

Ha en bra dag!


På jobbet

Sitter på jobbet, bara en dryg timme kvar nu! Ska bli gott att komma hem till min älskling. Undrar vad han fixat för gott till mig nu tro?? :)
Har hunnit med att vara på Landvetter två gånger under mitt pass. Första gången blev jag stoppad av farbror Blå. Det hade hänt en trafikolycka, en lasbil som hade vält precis i svängen när man kör ut från härskogsvägen och svänger höger mot Landvetter. Så jag fick köra igenom en liten gård för att komma vidare.

Får skriva mer sen, hej så länge!

Skara Sommarland

Tänkte passa på att sova själv en stund medan Pascal sover middag. Men när jag väl lagt mig och försöker somna så blir jag helt plötsligt jättepigg! Så det var bara att inse att det inte blir någon tupplur för mig. Istället gjorde jag en kopp men rött vaniljte och en tallrik kesella-funlight.

Tråkigt väder det är ute nu.... Fast det behöver nog komma lite regn så det blir grönt och fint ute igen.

Igår på Taxi fick jag en liten present. En fribiljett som ger hela familjen gratis resa och inträde till Skara Sommarland! Ska bli jättekul att åka dit, blir någon helg i slutet av augusti. Det var otroligt längesedan jag var på Skara Sommarland. Tror det var när jag gick i mellanstadiet/högstadiet någon gång. Minns knappt ens hur det ser ut där.  Så om någon är sugen på att följa med så är det bara att hojta!



Ikväll blir det jobb igen. Lika bra att köra på när man ändå är inne i det. Tycker faktiskt att det är ganska kul att jobba lite då och då. Man kommer ut och träffar lite folk och får vara någon annan än MAMMA hela tiden. Prata med lite vuxet folk utan barn :). Jag älskar min son över allt annat men ibland är det skönt att få komma hemifrån lite. Eller vad tycker ni andra mammor och pappor?
Mitt jobb är så kul så jag nästan kan kalla det för min fritid ;)


Jobb

Sitter och försöker vakna till liv. Måste erkänna att jag känner mig ganska seg idag.... Fick jobba ända till klockan 02.45 i natt. Skulle egentligen slutat kl 01.00 men eftersom det var Onsdagsklubben på hotellet så fick jag jobba över lite. Min älskling hade gjort goda mackor med kräftstjärtar på till mig som stod i kylen när jag kom hem. Så jag la mig i sängen och åt dem, mumsigt!

Idag ska jag försöka vila en liten stund på dagen om det går eftersom jag ska jobba ikväll också.

Får skriva lite mera senare, måste sparka igång dagen.


Bytt blogg

Jag gör ett försök att prova att blogga här på blogg.se istället för metrobloggen. Fick ett tips utav Emmelie att Blogg.se fungerade bra. Hoppas hon inte luras nu bara :)

Nu har jag tvättat och hängt upp tvätten på våran nya torkvinda. Gott att jag fick satt upp en sådan tillslut. Fast Eric har varit så emot det. Fick nog tillslut och åkte till ÖoB och köpte en. Så när Eric kom hem från jobbet så hade jag redan satt upp den. Smart va?


En av Pascals vita tröjor (för övrigt helt ny) blev inte ren. Han hade spillt massa vattenmelon på den och fläckarna gick inte bort. Försökte med tre olika fläckborttagningsmedel och det blev INTE bättre. Till slut så tog jag Klorin, men bara på fläckarna eftersom tröjan inte var helt vit utan hade ett mönster på magen. Fläckarna gick bort och mönstret blektes lite i kanterna. Men man tänker inte på det, ser nästan ut som det ska vara så.

Nu äter jag kesella och funlight. Har precis målat naglarna lila. Pascal sover middag men vaknar nog snart. Hoppas jag hinner platta håret innan. Ikväll ska jag jobba. Hoppas det blir mycket att göra för då går tiden fort!

Kram på er!


Hej


RSS 2.0