Äntligen

God morgon!

Idag blir en underbar dag. Min bästa underbaraste Julie är på väg hit med sina två barn, León och Nellie. Jag har längtat så mycket att äntligen få träffa henne igen. Inte helt fel att vädret är varmt och skönt dessutom.
Nu får jag sätta fart här hemma, gick upp för en liten stund sedan bara, skönt med sovmorgon!


Tillbaka igen!

Long time no see... Känns som evigheter sedan jag uppdaterade bloggen. Tiden går så fort och vips så har jag inte gjort något inlägg här på ca ett halvår.
Varje dag för mig ser ungefär likadan ut. Just nu är det ganska lugnt med studierna. Kurserna som jag har kvar att läsa går inte just nu så jag har en lugn period nu.

Vad har hänt sedan sist? Egentligen har det inte hänt så värst mycket, det mesta rullar på i vanlig takt. Jag har förresten planer på att ta upp mitt träningsintresse igen. Har tränat på gymmet nu i drygt en vecka och tycker det är jättekul. Nackdelen är bara att jag känner mig så otroligt klen. Orkar bara en bråkdel av allt som jag orkade när jag var som starkast. Mina planer är inte att bli lika stor som jag var förut, utan få en tight och slimmad kropp bara, inte svulla på som gamla tider, haha



På denna bilden här vägde jag ca 20 kg mer än jag väger nu, hua!

Nu när jag börjat träna har jag stora förhoppningar om att få lite bättre ordning på kosten. Dvs äta lite nyttigare och mer regelbundet framför allt. Inte hoppa över måltider för att sedan vräka i sig massa skräp. Jag har en go känsla att det kommer bli mycket bättre med allt nu när jag kommit igång med kroppen lite. Så mycket som jag tränade förut så är det inte konstigt att kroppen längtar tillbaka lite att få röra på sig.

Nu sitter jag och laddar med lite kaffe, sedan blir det en promenad ned till lilla Sportlife för att träna en liten stund.
Ikväll blir det nog grillning, det härliga sommarvädret är på gång in, underbart!!


RSS 2.0