Så onödigt...

Fullkomligt onödigt att jag åkte till Borås idag. När jag kommer till skolan ser jag att föreläsningen är INSTÄLLD! Åh, så sur jag är! Har visserligen suttit och arbetat lite med projektet vi ska göra, men det är ju grupparbete egentligen. Har mest läst in mig lite på materialet så jag har lite koll.
Jag kommer i alla fall hem två timmar tidigare än beräknat, tänkte ta bussen som går nu 14.30.

Igår firade vi Fars dag hemma hos oss. Erics föräldrar och mina föräldrar kom på middag hos oss. Det serverades en gratäng med fläskfilé och till efterrätt blev det Budapestbakelse som jag hade gjort tidigare under dagen. Som en liten present så fick papporna en påse med Twist.
Det var riktigt trevligt att ha våra föräldrar på besök och få rå om dem lite :) Som värdinna fick man dessutom lite blommor :) Av Erics föräldrar fick vi Chrysamtemum och från mina föräldrar fick vi en jättehäftig blomma i kruka som jag knappt minns namnet på.

När gästerna gått hem var det dags för mig att sätta fart med bokföringen, sen som alltid. FAst det är ändå lite mysigt att sitta i lugn och ro och fixa med alla papper, lite som avkoppling.

Nu ska jag packa ihop alla mina böcker och dra mig mot stationen och bussen. Fullkomligt onödig dag!


Kommentarer
Postat av: Inger

Men vad typiskt att föreläsningen var inställt förstår om du blev sur när du åkt ända till Borås:(

Vad mysigt ni verka haft det på Fars dag. Kram

2010-11-15 @ 17:55:24
Postat av: monica

Låter som en supermysig farsdag :)

2010-11-15 @ 21:38:16
URL: http://monicarydjer.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0