Julgodis?

Det blev ingen skola för mig idag heller. Fortfarande bara sommardäck på bilarna och jag vill INTE riskera att det händer något bara för att jag ska ha en 2 timmar kort föreläsning i Borås. Så det blir ännu en mysdag för mig och Pascal.
Nu sover han lite middag och jag har passat på att ta hand om mig själv lite. Har peelat ansiktet och gjort ansiktsmask samt målat naglarna. Så nu känner jag mig otroligt fräsch. Ska bara föna och platta håret också :-)

Skulle behöva handla lite också. Får se om vi tar en promenad senare när han sovit färdigt och ätit. Fast det verkar rätt slaskigt på vägarna.

Just nu skulle jag behöva lite tips på vad man kan göra för julgodis och julbak (förutom pepparkakor och lussekatter). Så ös på med tips tack :-)




Kommentarer
Postat av: Jessica

Knäck är gott :)

2010-11-10 @ 13:05:05
URL: http://melkerochjag.blogg.se/
Postat av: Jessica

Ischoklad är ett måste också :)

2010-11-10 @ 13:07:37
URL: http://melkerochjag.blogg.se/
Postat av: Jessica

Ja jag blev lite besviken för att det inte fanns några pulkor, men Kenth skulle göra ett försök på sportaffären också. Tror att vi köper en typ "baby" pulka med hög rygg, tror att Melker sitter bättre i en sån.

Vi har inte varit på någon visning än, utbudet är väldigt litet här och Kenth vill ju bo i Grästorp. Men men någon gång kanske dröm stället dyker upp, vi har inte så bråttom för vi bor ju egentligen väldigt bra där vi bor :)

Kram!

2010-11-10 @ 15:56:56
URL: http://melkerochjag.blogg.se/
Postat av: Josefin

Åh vad mumsigt!:D

2010-11-10 @ 19:11:59
URL: http://minfluffigaros.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0